Per què nosaltres

slider perquenosaltres

Per què  nosaltres

El Grup Assegurador de Crèdit Andorrà es va fundar l’any 1996 amb Crèdit Assegurances, l’empresa líder en el mercat andorrà en assegurances de vida. Actualment està integrat per quatre empreses diferents, juntament amb Financera d’Assegurances, especialitzada en assegurances de no vida i en l’accionariat de la qual també participa el grup Crèdit Andorrà. Un total de 180 professionals formen part del grup assegurador.

El fet que Crèdit Assegurances formi part del grup Crèdit Andorrà proporciona solvència, reputació i una filosofia de servei. D’altra banda, Crèdit Assegurances és una companyia cent per cent andorrana i coneixedora de la realitat i les necessitats del país. Això permet prendre les decisions a Andorra i per a Andorra. Ser d’aquí permet oferir preus ajustats i un tracte personalitzat, acompanyant el client en tot el seu cicle vital.

Crèdit Assegurances ofereix als clients els millors productes amb les millors prestacions, rapidesa en les gestions i un tracte i una atenció preferents. Amb productes de vida risc, de salut i d’estalvi ajustats a les necessitats de cadascú, ja siguin particulars, autònoms o empreses, i adaptats a l’edat de cada client. Innovem constantment i ens anticipem a l’hora de crear nous productes. Un altre dels valors afegits per als clients és la màxima cura de tot l’equip a l’hora de gestionar el servei i els tràmits a fer un cop contractada qualsevol assegurança; un tracte en el qual es prioritza la sensibilitat, l’agilitat i la rapidesa.

 

Els números ens avalen

COMPANYIA LÍDER EN VIDA A ANDORRA

ANYS D’EXPERIÈNCIA

REEMBORSAMENTS MÈDICS GESTIONATS A L’ANY

ELEVADA SOLVÈNCIA

(contrastada d’acord amb les normes internacionals)